Bajigur


Bahan
1 liter cipati hencer
150 gr gula beureum disiksik lembut
1 sdt kopi
cai herang haneut sagelas
1 lembar kertas saringan kopi
1 sdt vanilla essence
Gula bodas kanggo ngaamisan
Kolang kaling

Ngadamelna
1. Tinyuh kopi dina cai haneut, saring nganggo kertas saringan
2. Campur cipati, gula beureum, cikopi, vanilla, sareng kolang kaling, godogkeun, kucek ngarah cipati teu mudal
3. Tambahan gula bodas mun kurang amis
4. Dileueut panas2, saring heula memeh kana gela…

Iklan

2 pemikiran pada “Bajigur

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s